17 Μαρ 2017

KRAFT PAINTS

Οι άνθρωποι της εταιρείας KRAFT PAINTS αντιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή τις ανάγκες μας και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μία δημιουργική συνεργασία.

 

Μαζί αποφασίσαμε να βάψουμε όλο το στούντιο λευκό, εκτός από τον τοίχο του coffee station που βάφτηκε γκρι σκούρο ώστε να λειτουργεί και ως backround στις φωτογραφίσεις μας. Για το λευκό χρώμα στην κουζίνα, το σαλόνι και την μεγάλη τραπεζαρία, χρησιμοποιήσαμε το υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα Master της KRAFT Paints, τόσο για τις ήπιες φωτοκαταλυτικές του ιδιότητες χάρη στις οποίες συμβάλει στην εξουδετέρωση καυσαερίων και ρύπων που εγκλωβίζονται μέσα στο σπίτι, όσο και για την αντιμικροβιακή του δράση, δύο παράγοντες εξίσου σημαντικοί και απαραίτητοι στην δουλειά μας.

Ο παλιός μπουφές μεταμορφώθηκε στο coffee station μας, τοποθετήθηκε μπροστά στον γκρι τοίχο. Παρέα με τους ειδικούς της KRAFT Paints αλλά και τους αναγνώστες μας στο MadameGinger.com, επιλέξαμε ένα ψυχρό σχεδόν ματ γκρι για το μισό κάτω μέρος του τοίχου (Νο ΝΤ-20 στο χρωματολόγιο της KRAFT Paints). Στο πάνω μέρος του τοίχου, βάλαμε μία ταπετσαρία που θυμίζει τσιμέντο από το STUDIO 360 και τα δύο υλικά ενώθηκαν με ένα μπρούτζινο φινίρισμα.

Για τους εξωτερικούς τοίχους, χρησιμοποιήσαμε το υψηλής ποιότητας χρώμα 4seasons της KRAFT PAINTS. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του, οι τοίχοι του μπαλκονιού θα παραμένουν καθαροί για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στη συγκέντρωση σκόνης και ρύπων πάνω σε αυτή. Επιπλέον, παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (ήλιος, βροχή) και την ατμοσφαιρική ρύπανση, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τέλος αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα βαριά ξύλινα ρολά του 1960, ως ένα επιπλέον διακοσμητικό vintage στοιχείο του χώρου. Τα ξύσαμε, τα περάσαμε με το οικολογικό υπόστρωμα Velatoura Aqua και τα περάσαμε δύο χέρια από το Wood Care της KRAFT Paints, ένα συντηρητικό που εμποτίζει το ξύλο με ειδικά μυκητοκτόνα και προστατεύει από μύκητες, σαράκι, σήψη, μπλε κηλίδες.

Ευχαριστούμε θερμά την KRAFT Paints που δημιούργησε για εμάς και τους συνεργάτες μας, ένα περιβάλλον πιο υγιεινό, καθαρό και όμορφο. Είμαστε ευγνώμονες τόσο για τα εξαιρετικά προϊόντα τους, όσο και για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη.

H ομάδα του MG Food Studio