17 Μαρ 2017

Coffee Station by Nespresso

Με τη Nesrpesso υπάρχει μία ξεχωριστή σχέση βασισμένη στην εξαιρετική συνεργασία που έχουμε εδώ και χρόνια. Η ομάδα της Nespresso στηρίζει κάθε μας προσπάθεια και δεν θα μπορούσε να λείπει από το MG Food Studio.

Δημιουργήσαμε λοιπόν μαζί ένα Coffee Station με όλα τα απαραίτητα προϊόντα Nesrpesso ώστε να υπάρχει πάντα εκλεκτός καφές για εμάς και τους συνεργάτες μας. Για το Coffee Station επιλέξαμε την μηχανή Nespresso Expert η οποία προσφέρει ένα ευέλικτο εύρος ρυθμίσεων με τέσσερα διαθέσιμα μεγέθη κούπας τα οποία συμπεριλαμβάνουν και το νέο Nespresso Americano. Το μοντέρνο της design, εμπνευσμένο από τον κόσμο των baristi έκανε το τέλειο mix and match παρέα με τον παλιό μπουφέ και τον τσιμεντένιο τοίχο. Η Nespresso Expert μας συμπληρώνεται με το Aeroccino 4, την νέα συσκευή παρασκευής αφρού γάλακτος από τη Nespresso με 4 επιλογές: ζεστό γάλα, ζεστό αφρό γάλακτος (πυκνό και αέρινο) και κρύο αφρό γάλακτος.

Εκτός από τη Nespresso Expert, τo Coffee Station μας εξοπλίστηκε πλήρως και με εκλεκτές ποικιλίες espresso και ο καθένας μας έχει την αγαπημένη του: η Μαριλού ξεκινάει τη μέρα της πάντα με έναν Ristretto, η Άννα προτιμά τον Arpeggio ενώ ο Αλέξανδρος αγαπά τον Capriccio για την ελαφριά οξύτητα του και την πολύ χαρακτηριστική νότα δημητριακών του. Για το σερβίρισμα του καφέ μας, επιλέξαμε την σιερά VIEW με κούπες για espresso, espresso Lungo και Cappuccino και στα πολύχρωμα πιατάκια τους ακουμπάμε πάντα ένα σοκολατάκι Nespresso για την τέλεια, ολοκληρωμένη απόλαυση.

 

Η Ομάδα του MG Food Studio