Η Ομάδα του MG Food Studio

Ομάδα


Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία στο Food Blogging, τη φωτογραφία και την παραγωγή video. Χαρακτηριστικά μας το πάθος, η επιμονή στην ποιότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

 • Μαριλού Παντάκη

  Μαριλού Παντάκη

  Owner/MG Food Studio - Food Blogger/MadameGinger.com

  Η Μαριλού είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το Madame Ginger Food Studio. Εμπνέεται τις συνταγές, ετοιμάζει τις δοσολογίες, καθοδηγεί τις ετοιμασίες, κατευθύνει τα αποτελέσματα, είναι ο άνθρωπος που λαμβάνει όλες τις ερωτήσεις κι έχει όλες τις απαντήσεις. Αγαπάει το φαΐ, τα ταξίδια και τον Torro, το ασπρόμαυρο Jack Russell της.

 • Αλέξανδρος Ιωάννιδης

  Αλέξανδρος Ιωάννιδης

  Imagemaker

  Ο Αλέξανδρος είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε εικόνα μας. Φωτογράφος και filmmaker, αποτυπώνει ψηφιακά και αναλογικά την πραγματικότητα κι επιμελείται τις παραγωγές του MG Food Studio. Μεγάλες του αγάπες: ο καφές και οι γυναίκες της ζωής του.

 • Άννα Χαλικιά

  Άννα Χαλικιά

  Production Manager

  Η Άννα είναι υπεύθυνη για κάθε παραγωγή που πραγματοποιείται στο στούντιο. Επιμελείται συνταγές, οργανώνει τις παραγωγές και το post-production. Μεγάλες της αγάπες το φαγητό - τι άλλο; - και η γάτα της.

 • Ανδρέας Χατζηπαρίσης

  Ανδρέας Χατζηπαρίσης

  Production Assistant

  Το νεότερο μέλος της ομάδας μας, όταν δε βρίσκεται στα έδρανα της Σχολής Φωτογραφίας, όπου σπουδάζει, τον συναντάτε πίσω από τις κάμερες στην παραγωγή των video και φωτογραφιών. Μεγάλες του αγάπες είναι η κάμερα και τα ράστα μαλλιά του.