07 Απρ 2017

Σεμινάριο “SEO For Bloggers” με το Δομήνικο Πρίτη

To Madame Ginger Food Studio, υποδέχεται τον Δομίνικο Πρίτη, Tech Blogger & Digital Marketing Professional για ένα Digital Marketing σεμινάριο 6 ωρών με θέμα “SEO για Bloggers”.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Bloggers κάθε ειδικότητας (Tech, Fashion, Food κτλ), σε webmasters αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν μία πρώτη επαφή με τον χώρο του Digital Marketing και πιο συγκεκριμένα του SEO.
————
ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ

Τετάρτη 3 Μαΐου
Digital Marketing: τι είναι & γιατί το χρειάζεστε;
Τα κανάλια του Digital Marketing σε μία ματιά
Τι είναι το SEO & γιατί είναι σημαντικό;
It’s all about the content.

Τετάρτη 10 Μαΐου
On site, off site και Local SEO
Τρόποι να βελτιώσετε το SEO του blog/site σας
SEO Checklist – DOs και Don’ts
Google Analytics σε μία ματιά
Χρήσιμα εργαλεία
——
Location: MG Food Studio
Μέρες & Ώρες: 3 & 10 Μαΐου 2017 | 18:00-21:00
Κόστος: 100 €
Τηλ.: 212 106 00 17
E-mail
Για την συμμετοχή σας επικοινωνήστε στο info@madameginger.com | Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας η οποία εξασφαλίζεται με προκαταβολή/κατάθεση.
—–
Short bio
Ο Δομίνικος Πρίτης είναι από τους πρώτους και πιο γνωστούς tech bloggers στην Ελλάδα. Με προϋπηρεσία στον χώρο του Marketing που περιλαμβάνει σημαντικές θέσεις σε γνωστές εταιρείες: Digital Marketing @ Antenna Group & Χρυσή Ευκαιρία, Digital Marketing and Performance Manager @ Pharmacy295.gr, Διευθυντής Marketing @ Mad TV & Mad Radio καθώς και διάφορα freelance projects. Παράλληλα έχει αρθρογραφήσει σε sites όπως το VICE Greece, το Rise.gr κ.α.. Τα προσωπικά του projects περιλαμβάνουν το techingreek.com, από τα πιο γνωστά και σημαντικά ελληνικά tech blogs, το igmg.gr, ένα gaming portal και το urbanism.gr που φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος hot urban προορισμός.