Ας μαγειρέψουμε μαζί

Υπηρεσίες


Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδεικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία στο Food Blogging, τη φωτογραφία και την παραγωγή video.Χαρακτηριστικά μας είναι το πάθος, η επιμονή στην ποιότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Βίντεο

Το MG Food Studio αναλαμβάνει την παραγωγή video συνταγών, προϊόντων ή θεματικών του brand σας, που σχετίζονται με το φαγητό και τη γαστρονομία. Η έμπειρη ομάδα μας, με άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό, δημιουργεί, σκηνοθετεί και επιμελείται video συνταγών και άλλων γαστρονομικών concepts, που ακολουθούν τις ανάγκες και την αισθητική γραμμή σας.     


Φωτογραφία

Το MG Food Studio αναλαμβάνει την παραγωγή φωτογραφίσεων συνταγών, προϊόντων ή θεματικών του brand σας, που σχετίζονται με το φαγητό και τη γαστρονομία. Η ομάδα μας αφουγκράζεται τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του εκάστοτε προϊόντος και, σε απόλυτη συνεργασία μαζί σας, υλοποιεί τη δημιουργία, καταγραφή και φωτογράφιση συνταγών ή γαστρονομικών concepts υψηλής επαγγελματικής αισθητικής.

Φωτογραφία

Επινοικίαση χώρου

To MG Food Studio παρέχεται ανεξάρτητα από τη συμμετοχή της ομάδας παραγωγής μας. Ένας φωτεινός χώρος, πλήρως εξοπλισμένος που καλύπτει όλες τις ανάγκες παραγωγής φωτογραφίσεων ή βίντεο.

Επινοικίαση χώρου

Εταιρικές εκδηλώσεις | Σεμινάρια

Το MG Food Studio μπορεί να ενοικιαστεί για τη φιλοξενία εκδηλώσεων και σεμιναρίων. Με μια πλήρως εξοπλισμένη, ευρύχωρη κουζίνα, τραπεζαρία, coffee station, walk-in pantry, σαλόνι και βεράντα, είναι ο ιδανικός χώρος για μικρά εταιρικά events, ιδιαίτερα δείπνα και ολιγομελή σεμινάρια.    

Εταιρικές εκδηλώσεις | Σεμινάρια